úterý 4. ledna 2011

www.easports.cz

Jak už jste nejspíše včera většina z Vás zaznamenala, tak se povedla toháhnout spolupráce s www.easports.cz, pro mě je to asi to nejvíc co jsme podle mě mohly získat, jelikož všechny soutěže hrané na tomto portálu, jsou stejně jako zde na Automatické ovládání, a proto k nám mohou mít hráči blíže.
Ale pojdme si tedy také tento portál představit. Důležité je, že stejně jako na GW tak i zde se nehraje jen FIFA 11, ale i NHL11 a to pro všechny platformy, kromě NHL11 na PC (nevychází). Můžete se zde utkat s těmi nejlepšími z ČR v častých turnajích, ale pozor turnaje jsou i převážně dotované, takže vítěz se má na co těšit. Kdo má radši dlouhodobější paření, tak ho nadchne clanbase, zápasy typu přátelských utkání, kdy na konci každé sezony, se hraje playoff mezi těmi nejlepšími a opět o nějakou tu cenu. Ale www.easports.cz, tu není jen pro nadšence hraní a proto pořádá i různé akce a soutěže, ted naposledy se hrálo o zájezd na zápas mezi Arsenalem a Chelsea a v současné době běží soutěž o notebooky Toshiba Qosmio. Samozřejmostí potom jsou i ty nejčerstvější informace o všech hrách od EA, ale samozřejmě i ze světa sportu.
Tím nejlepším tahákem, ale podle mě je, že tento oficiální web EA a jeho admini, pořádají každoroční kvalifikaci na FIWC (fifa interactive world cup), ale pozor, kdo by si myslel, že se kvalifikuje z pohodlí domova je na omylu. Loni byla tato akce pořádána v Praze v OC Chodov a sešlo se tu kolem 100-200 hráčů. Vítěz Koozy (asi nejznámnější hráč FIFY u nás vůbec) si nejenže odnesl zájezd na druhé kolo kvalifikace do Dánské Kodaně pro dva, ale i zcela novou konzoli PS3 a FIFU10.
Myslím, že více není třeba dodávat, prostě si pojdte zahrát a ukázat své zkušenosti a třeba si i vybojovat nějakou tu cenu a proč nevyhrát rovnou kvalifikaci a honosit se na rok mistrem celé ČR?
Tak příjemnou zábavu na www.easports.cz
Ledy

Žádné komentáře:

Okomentovat