neděle 16. ledna 2011

CFGA LEAGUE

Liga byla spuštěna. Zápasi se odehrají dle rozpisu a hracími dny budou úterý a středa. Dle přihlášek to vypadá na stejné časi s výjímkou Czech Tigers, kteří musí končit dříve. Žádám kapitány, aby si přesný čas domluvili se soupeřem a brali při tom zároveň potaz na možnosti celku Czech Tigers. Žádám kapitány o otevření jejich emailové schránky, kde naleznete pozvánku. Akceptujte ji prosím. Výsledky budou zadávat kapitáni vítězných celků, v případě remízi se oba celky domluví, kdo zadá výsledky do tabulky. Po té již můžete zadávat výsledky do tabulky níže. Žádám všechny, aby do tabulky po uvedení výsledků již nezasahovali, rovněž uvádějte výsledky tak, že do prvního zeleného pole umístite skore domácího a do druhého skore soupeře. Všem přeji příjemnou zábavu..



Bodování by bylo následovné - Výhra (3 body + 50 bonusových k celkovému hodnocení) - Remíza (1 bod + 25 bonusových k celkovému hodnocení) - Prohra (0) - Vstřelená branka doma (3 bonusové body k celkovému hodnocení) - Vstřelená branka venku (5 bonusových bodů k celkovému hodnocení)

Vítězové by byly ohodnoceni dalšími bonusovými body a oceněními.

26 komentářů:

  1. Jurys: Nemám tvůj email, takže jsem pozval Shevičku.. Kdyžtak mě ho pošli na email a oprávním tebe..

    OdpovědětVymazat
  2. super úterý a středa 2 nejhorší dny co můžu.
    CFC

    OdpovědětVymazat
  3. pproč je to zrovna tyhle dva dny? to ste udělali nějakou tajnou schúzi a rozhodli jste že to bude zrovna tyhle dva dny?

    OdpovědětVymazat
  4. Všichni kapitáni napsaly časy a všichni napsaly Pondělí až pátek, nikdo nepsal v úterý a ve středu nemůžeme. Takhle mi to příjde ideální, protože když bude o víkendech turnaj, tak bud to je alespon den od něj a nebo 2 dny před ním. Pokud to někomu nevyhovovalo, tak to kapitáni, měli napsat, ted je pozdě. Ale pro příští sezonu určitě budte konkrétnější

    OdpovědětVymazat
  5. ty casy utkani si mame domlouvat zde?
    bylo by dobre na to udelat nejaky forum.

    Pro nase zapasy tento tyden navrhujeme souperum tyto casy:

    utery 18.1.

    KURVY - CZECH TIGERS od 19:00

    KONOHA - KURVY od 20:00
    ________________________________

    streda 19.1.

    CZECH ELITE - KURVY od 17:30

    OdpovědětVymazat
  6. Barry: Ano, pro zatím bych doporučil domlouvat zápasy zde v diskuzi. Práce na nových stránkách jdou rychle (a bude na nich opravdu skvělé diskusní forum), ale spuštění bych viděl až po uknočení této sezóny. Proto prostě berme tuto sezónu jako takovou testovací, aby jsme věděli jak do budoucna organizovat časy atd.

    OdpovědětVymazat
  7. Ledy - Tak v tom případě se vám asi neukazujou moje chat box příspěvky, protože já sem dost zřetelně napsal že úterý a středa jsouz pro mě nejhorší dny .. A jak to myslíš že už je pozdě to napsat? Co se stane když ten zápas odehrajem ve čtvrtek ? to nás vyhodíte z ligy? nebo co? Proč na to nemáme celý týden proč zrovna tyhle posraný 2 dny? Myslim že by se vůbec nic nestalo dkyby sme nějaký zápas odehrály např třeba v pátek nevim proč je důležité mít všechny zápasy jenom tyhle dva dny ..

    OdpovědětVymazat
  8. CFC a proč si teda nenapsal že úterý a středa nemůžeš, takhle tu děláš akorát zmatek...

    OdpovědětVymazat
  9. Umíš číst ? (z mého minulého komentáře - já sem dost zřetelně napsal že úterý a středa jsou pro mě nejhorší dny)

    OdpovědětVymazat
  10. CFC: Pochop jednu věc.. Ty si tu něco psal v Chatboxu, ale pak jsme se tu znova ofiko ptali, jaký čas Vám bude nejvíce vyhovovat.. Ty si napsal konoha od 17:00 do 23:00.. O nějakém úterý a středě si nenapsal vůbec nic. Jako proč myslíš, že jsme se na ty časi ptali? Prostě Víkendové turnaje jsou pro ty, kteří můžou hrát o víkendech a pak je tu termín přes týden - Út. a Stř. (tak aby se ty zápasi odehráli nejlépe před Ligou Mistrů) a každej se tak věnoval fotbalu v tyto dny a né, že jeden den bude koukat na fotbal v bedně celej večer a druhý den bude ženě nebo rodičům vysvětlovat, že je vlastně další taková LM, ale ve FIFě.. Raději to zfouknu na jednou a je. Prostě se přizpůsobte. Měnit to rozhodně nehodlám už z toho důvodu, že je opravdu pozdě a hodně lidí už je na zápasy nějak domluveno. Rozhodně se však turnaje zůčastněte, protože jsou tam opravdu nádherné body. Myslím, že to může dost zamávat i s celkovou tabulkou..

    OdpovědětVymazat
  11. Jinak EA Sports těžce vysadili servery.. Už je to druhý den.. Což se za tu dobu, co to sledujeme ještě nestalo.. Rozhodně né u všech celků..

    OdpovědětVymazat
  12. Nádherné body? Ty body sou uplně k ničemu :-) My máme radši motivaci udělat novej stadion než tady někomu dokazovat že sme nejlepší ( což už sme dávno dokázali)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak pokud se tu snažíš někomu něco dokazovat, nebo si myslíš, že už jste něco dávno dokázali, tak se na mě nezlob.. Vyhráli jste jeden turnaj. Na titul jste zatím ani nedosáhli. Takže asi tak. Získávat nové stadiony je zábava na pár dní.. Až budete mít třeba 6500, tak si povíme o tom, jak je to zábavné.. Nikdo tě tu nenutí být. Ale jen se nad sebou zamysli CFC. Člověk tu dělá stránku, snaží se s tím každý den.. Ty mu nabídneš pomoc, kterou mu během pár minut bez udání důvodu odmítneš a za 3 dny na to tu píšeš takovéhle keci.. To ti přijde normální takovéhle chování? Nikdo tě nežádá o to, aby si tu psal jak FC Konoha nechce žádné další posili. Nikoho už vůbec nezajímá tvůj pocit o tom jak tu někomu něco dokazuješ a podobné blbosti.. :D Poradím ti do života a pamatuj si to.. Když nevíš co říct, tak raději neříkej nic než uplnou blbost u které si jen každý musí klepat na čelo.. Ne, opravdu tu nemusíš být. Buď si pro příště hodně rozmysli nad tím co řekneš, a nebo se uspokoj nad svojí blbostí, napiš tu, že končíš, vymažeme Vás a jste nám volní.. Stejně už pracuji na integraci zahrančních celků, takže by nás to nijak zvlášť nebolelo. Myslím, že by to naopak časem bylo líto Vám, tak se podle toho chovej..

    OdpovědětVymazat
  14. Jendo vím že to nepatří do tohodle člínku ale mohl bys aktualizovat zákroky? mám tam pár luxusních :D

    OdpovědětVymazat
  15. Mohl by mi prosim nekdo z kapitanu odpovedet na ty terminy?

    OdpovědětVymazat
  16. absolutne se sa nam neprispusobili je to tu zbytecne nac to budem hrat nejake 74 tymi kdyz cez vikend hrajem dalsi turnaj uplne zbytecne tenhle turnaj

    OdpovědětVymazat
  17. Tohle není turnaj, ale celoměsíční liga..

    OdpovědětVymazat
  18. Barry nam se to dnes hodi spis az od 20h

    OdpovědětVymazat
  19. Barry my můžeme kdykoliv .. Napiš na PSN a dáme.

    OdpovědětVymazat
  20. CFC Jurys příjde kolem 8 takže by jsme mohly odehrát kolem půl 9, půjde to?

    Ledy

    OdpovědětVymazat
  21. Jendo nejde mi zadávat výsledek do té tabulky :-) už proti kurvám to za mě musel udělat Barry .. Prosimtě zapiš to tam za mě FC KONOHA - Czech Tigers 1-0 ..... Nevim jak se to tam zadává :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Zase smolnej zápas jako proti kurvam, uz prestavam mit chuť to hrát:-(

    OdpovědětVymazat
  23. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  24. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  25. hmmm krásná spravedlnost když chtěl CFC změnit čas tak nemohl ale Czech Elite a Czech Tigers múžou protože oni jsou něco víc

    OdpovědětVymazat