neděle 2. ledna 2011

Definitivní dohoda o maximálním počtu 13 hráčů

Jsem Velmi potěšen následující zprávou. Týmy se nakonec dohodli na maximálním možném počtu hráčů. Ten je stanoven na 13 hráčů. Pravidlo bude platné od 7.1.2011 v 17:00.  V případě překročení bude následovat penalizace 500 bodů za každý započatý den, proto se prosím na toto omezení připravte co nejdříve, aby nedošlo k pozdějším problémům.

16 komentářů:

  1. Protoze by jste ani 11 hracu nesehnali a pokud vim Kurvy se jeste nevyjadrili , tak ze muzeme mit hracu kolik chceme!

    OdpovědětVymazat
  2. Kazdej tym muze mit hracu kolik chce jak v normalnim zivote tak ve fife , pravda je, ze muze hrat jen 11 hracu a to my Czech Elite vime a zatim nam to vzdy klape,tak ze nas bude kolik chce v tymu!

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, však my nastupujeme jako příkladný klub. 11 bychom dokázali naplnit prakticky okamžitě. Zájem je až enormní. Doufám, že se brzy přidáte. Rozhodně z naší strany nehodláme vykrádat celky a bereme to jako vstřícný krok, který pomůže budoucnosti naší soutěže..

    OdpovědětVymazat
  4. mame to v tymu zatim tak pul na pul.. ja sam nevim jestli je to dobrej krok..
    Na jednu stranu je pravda ze nas aktivne hraje tak 6-7 mozna 8 hracu,ale zase ti ostatni ikdyz hrajou min,tak hrajou. Co kdyz ja vyhodim 6 hracu aby nas zbylo 11 (pocitam ze asi nebudou nadseny a zpatky uz je nedostanu) a potom mi nekdo z tech 11ti odejde..treba dva nebo tri hraci najednou..to ja prece nemuzu ovlivnit.. kazdej si muze odchazet z klubu jak chce.. a taky se to deje..
    Nejsem vylozene proti tomu,ale nejak se mi to nezda.. jeste o tom budeme diskutovat,dejte nam prosim cas.

    OdpovědětVymazat
  5. Samozřejmě Vám pár dnů klidně necháme.. Jen jsem ti chtěl ukázat názorný příklad aktivity, která se třeba u Strikeforce Utd a Czech Elite zvedla. Za celou minulou sezónu náš tým měl 5418 bodů. Nyní po třech dnech mají oba celky v součtu 2616 bodů. Aktivita hráčů je tedy hlavně v prvních dnech obrovská. Pokud by se Vám podařilo přesvědčit těch 6 hráčů, aby přešli nebo založili nový kádr, pak by rovněž u nich došlo k zvýšení zájmu. Ono člověk si říká, že je vyhazuje, ale pravda je taková, že jim dáš motivaci hrát. Pokud se Však soutěž rozjede a Kurvy budou mít třeba 2000 bodů, tak už zase nikdo nebude chtít odejít. Proto si s tím opravdu pospěšte, čím dříve, tím lépe pro ty neaktivní hráče.. Domluvte se s týmem Czech Tigers, je tam Wendy a on by tyto hráče určitě bral..

    OdpovědětVymazat
  6. Ještě jsem si všiml jedné věci u Juryse.. S tím, že může mít každej tým kolik hráčů chce. V první řadě je to omezeno finančně. Tudíž žádnej celek nemůže mít hráčů kolik chce, ale kolik mu povolujou finance. My žádné finance v této soutěži nemáme. Dalším faktem je to, že máš přestupová okna a jednotlivé kontrakty, které mi rovněž nemáme. My se ale nemůžeme řídit dle těchto pravidel, protože by tím stoupla náročnost administrace. Stačilo by pak, aby se jeden celek pravidly neřídil a vše bude na nic. Daleko lepší model pro tuhle soutěž je model, který používá uefa pro evpropské poháry a mistroství evropy. Kde je počet hráčů zapsaných v jednom týmu rovněž omezený.. Prostě srovnávat naší soutěž s klasickým systémem nejde. Prostě naše soutěž nemá tolik hráčů. A my musíme zajistit hlavně to, aby o tuto soutěž měli všichni zájem, nejen jeden - dva celky na vrchu. Musíme zajistit i to, že neodradíme nováčky..

    OdpovědětVymazat
  7. Diskutovali jsme opravdu dukladne...
    Jsme ochotni snizit pocet hracu v nasem klubu na 13. (pokud pristoupite na cislo 13 - ja z tymu odeberu 5 hracu a bude nas 12. - posledni 13. misto bychom si nechali jako rezervu)
    Neni mozne abychom ted vyhodil 6 hracu.
    Hrajem spolu uz nejakou dobu a hrajem spolu radi.
    Doufam ze se domluvime. Kazdopadne to zabrani "nekonecnym" soupiskam,protoze tam bude jasne dany strop(13hracu)

    OdpovědětVymazat
  8. Ok. Super. 13 není problém.. Jsme tedy domluveni. Přesně za pět dní tj. v pátek v 17:00 se toto pravidlo stane platným. Více napíši dnes odpoledne v novém článku. Chtěl bych Vám poděkovat za tento kompromis.. :) Jeniczech

    OdpovědětVymazat
  9. Jendo sice se to sem nehodí, ale domluvil jsem to EA :-) na mailu mas odkaz na clanek

    Ledy

    OdpovědětVymazat
  10. Super! :) Výborná práce Ledy. Juknu na to..

    OdpovědětVymazat
  11. Budeš na to psát článek, nebo se toho mám zhostit já Ledy?

    OdpovědětVymazat
  12. Čekám, jestli mi pošle ten týpek z EA, nějaký můster, nebo to nechá na nás.

    OdpovědětVymazat
  13. ok tak kvuli kurvam jsi to dal na 13 :D:D ale nas 13 nebudeaz se bam to libi jak chce! z naseho tymu se udelali dva Vy jste odesli a Wendy si udelal svuj tym a my tak ze 3 kluby a ja pd 13 nejdu!budu mit hracu kolik chci

    OdpovědětVymazat
  14. Jurys: Já nevím co proč se rozčiluješ.. Vždyť jste tak jak jste byly před tím spojením. Plus máte Shevu a Howena. Takže jste na tom prakticky pořád dobře. Jako byla by škoda, kdybych Vám musel každý den od pátku odebírat 500 bodů..

    OdpovědětVymazat
  15. Přistoupil jsi už před tím na 11. Chtěl si ale i víc hráčů. Kurvy řekli 13 a myslím, že je to dobrej kompromis.

    OdpovědětVymazat